Het heeft de nodige jaren geduurd, maar het is toch gebeurt: mijn site is heropend en ik ben terug in actie! Geen statische pagina meer met linkjes, maar een nieuw blog. Waarover gaat dit blog dan? Dat is iets wat lastig is te voorspellen. Je weet immers nooit van tevoren waar ik me druk over ga maken. Maar desalniettemin zijn er een aantal hobbies of bezigheden die waarschijnlijk niet gaan ontbreken:

 • Fotografie
  Onlangs heb ik mijn fotografie hobby weer opgepakt. Ik was het een tijdje zat om met die zware camera en een batterij objectieven op stap te gaan en die iPhone maakt toch stiekem ook wel hele goede foto’s. Maar dat levert toch niet hetzelfde gevoel op. Dus er is wat nieuw speelgoed aangeschaft en ik ben voornemens om er dit keer nog meer uit te halen dan ik voorheen al deed. Eens zien of ik die ‘manual’ stand op mijn camera de standaard kan laten worden!
  Ik maak ook overigens ook gebruik van EyeEm/Getty, dus ik zal hier ook schaamteloos linken naar foto’s die daarop worden aangeboden.
 • Programmeren
  Iets wat ik ook weer opgepakt heb, is programmeren. Vooral zakelijk overigens. Ik loop inmiddels jaaaaren achter, dus ik heb het nodige inhaalwerk te doen. Maar oh jee wat is het stiekem toch weer leuk om de nerd uit te hangen. Natuurlijk kom ik hierbij enorm veel dingen tegen. Foutmeldingen, constructies die ik niet ken, tools waar ik nog nooit van heb gehoord. Het viel me op dat veel artikelen die ik vond er maar vanuit gaan dat je weet waar je het over hebt. En dat heb ik niet. Dus misschien kan ik wat ervaringen delen en kunnen anderen hier ook nog blij van worden.
 • Whisky
  iets wat ik ook geregeld doe, is whisky drinken. Met de mannen. Periodiek een aantal whiskies proeven onder het genot van hapjes en een hoop dom geouwehoer. Misschien wel handig om dan ook vast te leggen hoe alles beviel. Niet alleen voor mezelf (na een jaar jezelf herinneren hoe een whisky smaakte is niet echt een makkie) maar wellicht ook voor anderen. Doe er je voordeel mee.
 • Overig
  En zo is er waarschijnlijk nog meer. Politiek. Tech geneuzel. Actualiteiten. Onzin. Laat je verrassen.

Nu zul je misschien denken, leuk en wel, maar wat is hier het nut van? Nou, dat is geen verkeerde vraag. Laten we het er maar op houden dat het vooral een kwestie is van je ei kwijt kunnen. En of dat ei dan vervolgens wordt opgeraapt, gebakken, gekookt, beschilderd of gepocheerd, dat maakt dan eigenlijk niet eens zoveel meer uit. Dat is het mooie van internet. Zelf zonder lezers is er altijd wel een zoekmachine die de inhoud van deze site gulzig opslurpt.

Dus eh, geniet ervan, of eh, blijf ver weg van hier, wat jij wilt 🙂 En als je dingen wilt delen of liken of wat dan ook, gebruik dan vooral die knopjes bovenaan.
Ik heb er nu al weer plezier van om lekker een tikkie nerdy bezig te zijn!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.